fbpx

The Texas Chain Saw Massacre videogame hint naar nieuwe map en personages

The Texas Chain Saw Massacre

Fans van het betere bloederige slasher horrorfilmgenre die komen meer dan aan hun trekken met de iconische film The Texas Chain Saw Massacre. Recent verscheen er ook een game gebaseerd op deze film, en die game krijgt binnenkort nieuwe content.

Via hun socials hintte het team naar een nieuwe map en nieuwe personages waarmee je ongetwijfeld een spannende tijd zal beleven in het spel.

De teaservideo geeft ons een eerste blik op een nieuwe moordenaar en een nieuw slachtoffer, samen met een gloednieuw jachtgebied.

In The Texas Chain Saw Massacre kruip je in de huid van een van de beruchte Slaughter-families, of hun slachtoffers, in een asymmetrische third-person horrorervaring gebaseerd op Tobe Hooper’s baanbrekende en iconische film uit 1974. Als slachtoffer moet je je verstand en heimelijkheid gebruiken om buiten het bereik van de Family te blijven en de hulpmiddelen te vinden die je nodig hebt om uiteindelijk vrij te komen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d