fbpx

Dit zijn de best verkochte games in België (week 43)

Top 5 - 43

Ik heb me dit weekend, tussen mijn flexijob-uren door, geamuseerd met Lies of P (via Xbox Game Pass) en Fortnite OG (free-to-play). Ik heb dus niet veel geld opgedaan dit weekend, of de voorbije week, aan games.

Maar er zijn gamers die wel geld gespendeerd hebben vorige week, en we geven graag even mee aan welke games dat zoal was.

De Nintendo-fans hebben blijkbaar het meeste geld opgedaan want Super Mario Bros. Wonder staat op de eerste plek.

Op de tweede plek het beste superheldenspel van het moment, en waarschijnlijk dit jaar, Marvel’s Spider-Man 2.

Op plaats 3 en 4 twee sportieve titels van EA, namelijk EA Sports FC 24, en EA Sports UFC 5.

De laatste plaats is weggelegd voor Nintendo Switch Sports.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d