fbpx

Mortal Kombat 1 launch trailer onthult Shang Tsung & Reiko Gameplay

Binnenkort kunnen de virtuele vechtersbazen en spierbonken er weer een stevige lap op geven, en mekaar virtueel eens goed afdrogen, al dan niet in het gezelschap van hun maten. Dat is als je verstand hebt van Mortal Kombat natuurlijk.

Ik heb daar niet veel verstand van, dus laat ik dat over aan de experten van dienst. Ik zal me wel amuseren met andere spellekes.

Warner Bros. Games heeft vandaag de gameplay lanceringstrailer onthuld voor Mortal Kombat 1, het nieuwste deel in de veelgeprezen videogamefranchise ontwikkeld door het bekroonde NetherRealm Studios.
 
De nieuwe video biedt een eerste blik op verhaalelementen en gameplay voor Shang Tsung en zijn onheilspellende lot in het herboren Mortal Kombat-universum, gecreëerd door vuurgod Liu Kang. De moveset van de sluwe tovenaar is volledig te zien, inclusief zijn vuurbalprojectielen, verwoestende combo’s en de kenmerkende mogelijkheid om in rivaliserende vechters te veranderen.

De trailer laat ook gameplay zien van generaal Shao’s rechterhand, Reiko, de woeste krijger met een vechtstijl die past bij zijn woeste persoonlijkheid, en verpletterende hoogtepunten van andere vechters uit het launch-roster.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: