fbpx

Lara Croft verschijnt als store bundle Operator in Season 05 Reloaded

Hoe meer Lara Croft hoe beter, vind ik persoonlijk. Of ik vind dat ze in het Call of Duty-universum past? Dat is een andere zaak…

Wat er ook van moge zijn, je kan nu met Lara Croft aan de slag in Season 5 Reloaded. Ervaar de legendarische avonturier, beroemde archeoloog en ultieme expert op het gebied van boogschieten, dubbele pistolen en andere gevechten met kleine wapens.

De Tracer Pack: Tomb Raider Bundle – nu verkrijgbaar – bevat drie Weapon Blueprints: een versie van het nieuwe melee-wapen de “Ice Axe”, de “Mythic Defender” SMG en haar kenmerkende “Mach-5” dubbele pistolen gebaseerd op het nieuwe pistool dat met de Reloaded-update komt. En ja, ze worden ook gebruikt in haar “Play for Sport” Finishing Move.

De Bundle bevat ook de “Tomb Buggy” Vehicle Skin voor de Chop Top, een Loading Screen, een Sticker en een Emblem.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: