fbpx

Spannende trailer voor thriller No One Will Save You

Wat rondneuzend op YouTube kwam ik de officiële trailer tegen voor No One Will Save You, en ik was meteen geïntrigeerd. Alleszins spannend genoeg om me aan het scherm gekluisterd te houden. Dus wie weet, misschien jullie ook.

No One Will Save You is een strijd vol actie tussen Brynn en een aantal buitenaardse wezens die haar toekomst bedreigen en haar dwingen om met haar verleden om te gaan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: