fbpx

Er wordt gewerkt aan een film op basis van Stray

Stray

Stray was een onverwacht, maar overweldigend succes voor uitgever Annapurna Interactive. Dat heeft ertoe geleid dat er nu gewerkt wordt aan een film over deze schattige kattengame.

In een interview met Entertainment Weekly zegt Andrew Millstein, hoofd van Annapurna Animation, dat de productie van de Stray-film in een vroege fase zit. Er wordt bovendien ook nagedacht om andere games van Annapurna, zoals Twelve Minutes, te verfilmen. Maar de focus ligt nu bij Stray.

“This is a game that’s all about what makes us human, and there are no humans in it. It’s a buddy comedy about a cat and a robot, and there’s such a hilarious dynamic. So, there’s comedy inherent in this, but there’s not one human being in this movie. I think it’s one of the reasons why the game was incredibly popular, that you are seeing the world through the point of view of an adorable cat. How did they pull that off, and how are we going to pull that off in the movie? We will, even though sometimes it feels impossible, but we know that’s the essence of the game and the key to telling the story.”

Veel meer details of een releasedatum zijn op dit moment nog niet bekend. Maar ik ben alleszins wel razend benieuwd naar deze Stray-film.

Annapurna Animation werd een tijdje geleden opgericht en huisvest een heleboel creatievelingen van Blue Sky Studios, de studio die verantwoordelijk was voor de succesvolle Ice Age-films.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: