fbpx

Payday 3 krijgt technische open beta op 8 september op pc en Xbox

Payday

Als je fan bent van Payday of, net als ik, eens wil kennismaken met de reeks, dan kan dat heel binnenkort al even. Deep Silver en Starbreeze kondigen een technische open beta-test aan voor Payday 3. De test duurt van 8 – 11 september en is bedoeld om de servers te testen voordat de game op 21 september wordt gelanceerd.

De Technical Open Beta is zonder code toegankelijk en biedt dezelfde content als de technische closed beta test die in augustus 2023 plaatsvond. Hij is gebaseerd op een game-versie uit april 2023 en daarom niet representatief voor de complete Payday 3-ervaring. Deze Technical Open Beta biedt de ontwikkelstudio de kans om voorafgaand aan de lancering potentiële problemen met de servers te ontdekken.

De Payday 3 Technical Open Beta biedt: 

  • The original gang: Dallas, Hoxton, Chains en Wolf. De unieke, clownmaskers dragende personages die de PAYDAY-franchise berucht maakten zijn allemaal speelbaar, elk met hun eigen unieke vaardigheden.
  • No rest for the wicked, een klassieke heist waarin spelers een kleine bank mogen verlossen van het geld uit hun overvolle kluis. Spelers kunnen zelf kiezen of ze de buit binnenhalen zonder dat iemand het merkt, of juist met getrokken wapens de bank bestormen, als in een actiefilm.
  • Alle moeilijkheidsniveaus zijn speelbaar, met een level cap van Infamy Level 22 en Weapon Level Progression op 8.

Meer info over de Technical Open Beta is te vinden op de Payday 3-website

Enthousiaste overvallers kunnen zich op deze adressen aanmelden voor een kans om mee te doen aan de Payday Technical Open Beta:

De vier beroemdste, met clownsmaskers vermomde criminelen uit de recente videogame-geschiedenis zullen op 21 september opnieuw toeslaan in Payday 3 op pc via PC Game Pass, Steam en Epic Games Store, en op Xbox Series S|X Game Pass, PlayStation 5 en GeForce Now.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: