fbpx

Alone in the Dark uitgesteld naar begin 2024

Uitgever THQ Nordic heeft beslist om de release van Alone in the Dark uit te stellen naar begin volgend jaar. Op die manier kleurt onze bankrekening iets minder rood op het einde van de horrormaand oktober.

Wie naar de releasekalender van oktober kijkt, zal beseffen dat hij of zij beter nu al begint te sparen of zal moeten kiezen welke games prioriteit zullen krijgen. Meestal ben ik redelijk teleurgesteld wanneer een game dat op mijn lijstje staat uitgesteld wordt. In het geval van Alone in the Dark is het eerder een opluchting.

Van alle kleppers is Alone in the Dark misschien wel de minst grote en aantrekkelijke release in oktober waardoor de kans reëel is dat veel gamers deze titel zouden overslaan. Daarom heeft de Oostenrijkse publisher besloten om de release uit te stellen tot 16 januari van volgend jaar.

Eerder besloten Ubisoft en Remedy Entertainment al om de releasedatum van respectievelijk Assassin’s Creed Mirage en Alan Wake II te wijzigen om gamers zo meer tijd te geven om van hun favoriete games te kunnen genieten.

Alone in the Dark zal verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Het gaat om een reboot van de franchise die al sinds begin de jaren ’90 meedraait.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: