fbpx

Remedy Games stelt release van Alan Wake II met tien dagen uit

Alan Wake 2

Ontwikkelaar Remedy Entertainment heeft besloten om de release van Alan Wake II met een kleine twee weken uit te stellen. Het nam deze beslissing om een heel aanvaardbare reden.

Oktober belooft een echte horrormaand te worden. Niet alleen staat er Halloween op het programma, maar ook volgen de releases elkaar in een verschroeiend tempo op wat voor velen voelbaar zal zijn in de portefeuille. Om iedereen tijd te geven om te kunnen genieten van zijn of haar favoriete games, heeft de Finse ontwikkelaar besloten om de release van Alan Wake II met tien dagen uit te stellen.  

Eerder deze week nam ook Ubisoft de beslissing om de release datum van Assassin’s Creed Mirage te vervroegen met een week. Een reden hiervoor gaf het niet maar vermoedelijk volgt het dezelfde denkpiste als Remedy Entertainment.  

Alan Wake II zal nu op 27 oktober verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: