fbpx

Introductie van Le Mans in nieuwe Forza Motorsport trailer

Forza Motorsport

Le Mans is zonder twijfel één van de meest iconische circuits van Europa en de wereld. Het verdient dan ook een plekje in één van de beste race-franchises, Forza Motorsport.

In deze nieuwe trailer wordt het circuit onder de loep genomen en fixeren ze zich op één bepaald stuk asfalt op Le Mans namelijk, The Daytona Chicane. Een verraderlijke bocht aan het einde van The Mulsanne Straight, een stuk van het parcours dat voor een hele tijd rechtdoor gaat.

Forza heeft wel een streepje voor in Le Mans want ze sponsoren het parcours, gelegen in de Pays de la Loire al sinds 2012. Forza Motorsport verschijnt op 10 oktober voor Xbox Series X/S en PC.

 

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: