fbpx

Netflix lost eerste trailer voor Rebel Moon

rebel-moon

Nu ik zo de online reviews lees van de nieuwe Star Wars-serie Ahsoka begin ik wat te bibberen voor Rebel Moon. Smaken verschillen natuurlijk en als Star Wars-fan wil ik Ahsoka wel zien. Maar zal ik teleurgesteld worden? Is dat het geval dan kan Rebel Moon mij misschien weer opvrolijken. Hoop ik dan…

Wanneer een vreedzame kolonie aan de rand van een melkwegstelsel wordt bedreigd door de legers van een tirannieke heersende macht, wordt Kora (Sofia Boutella), een mysterieuze vreemdelinge die tussen de dorpelingen woont, hun beste hoop om te overleven.

Kora moet getrainde strijders vinden die zich met haar willen verenigen in een onmogelijke strijd tegen de Moederwereld. Ze verzamelt een kleine groep krijgers – buitenstaanders, opstandelingen, boeren en oorlogswezen van verschillende werelden die een gemeenschappelijke behoefte aan verlossing en wraak delen.

Terwijl de schaduw van een heel rijk neerdaalt op de meest onwaarschijnlijke maan, wordt er een strijd gevoerd over het lot van een melkwegstelsel en tijdens dit proces wordt er een nieuw leger van helden gevormd.

Vanaf 22 december te zien op Netflix.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Netflix lost eerste trailer voor Rebel Moon'

  1. Gisteren eerste 2 afleveringen van Ahsoka zien, ik vond het uitstekend!

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: