fbpx

Guild Wars 2 – Secrets of the Obscure expansion nu uit

Naast World of Warcraft, Elder Scrolls Online of Final Fantasy XIV Online is er nog een mmo die reeds flink wat jaartjes meedraait. Guild Wars werd zelf een poosje aanzien als de WoW killer maar kon uiteindelijk die uitdaging niet winnen. Ook Guild Wars 2 draait reeds een flinke poos mee en krijgt vandaag nieuwe content.

Deze nieuwe uitbreiding voor Guild Wars 2, de vierde al, biedt een verscheidenheid aan nieuwe gameplayfuncties en epische avonturen hoog boven de oppervlakte van Tyria, waarbij dieper wordt ingegaan op de eeuwenoude mysteries rond de zwevende Tovenaarstoren die spelers al meer dan twintig jaar intrigeren.

De uitbreiding zal de komende maanden en tot in 2024 zonder extra kosten extra content vrijgeven aan spelers van de uitbreiding, waaronder extra wapenvaardigheden, een derde map, een nieuwe Fractal of the Mist-gebeurtenis, Strike Mission-uitdagingsmodi en andere nieuwe beloningen zoals de eerste legendarische pantserset ooit die is gekoppeld aan speler-tegen-omgeving-activiteiten.

Het gloednieuwe verhaal plaatst spelers in de schoenen van zowel voormalige verdediger als ontdekkingsreiziger van het onbekende terwijl ze racen om de wereld te verdedigen tegen een tot nu toe ongeziene dreiging. Het avontuur begint met een klim door de drijvende eilanden van de Skywatch Archipelago die worden aangevallen door de Kryptis, een demonisch ras van kwaadaardige wezens die door instabiliteiten in de Nevelstromen en de fragiele vrede van de wereld bedreigen in de nasleep van de nederlaag van de oudere draken.

Wat volgt is een epische strijd in het Demonenrijk, waar het lot van de wereld in handen ligt van de speler en hun geheimzinnige nieuwe bondgenoten.

Even ter info: Guild Wars 2 is gratis te spelen door je aan te melden voor een account, maar als je het spel koopt, krijg je toegang tot een groot aantal functies en voordelen die je helpen bij je reis door Tyria.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: