fbpx

Er is een nieuwe Pokémon ontdekt in het land van Kitakami

Pokemon Scarlet Violet

The Pokémon Company International heeft de ontdekking van een nieuwe Pokémon bekendgemaakt: Poltchageist.

Deze Pokémon is ontdekt in het land Kitakami, het toneel van deel 1 The Teal Mask van The Hidden Treasure of Area Zero voor de videospellen Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. Deze downloadbare content wordt op 13 september 2023 exclusief uitgebracht voor Nintendo Switch.

Poltchageist heeft net als Sinistea een krulpatroon. Maar in tegenstelling tot Sinistea is zijn krul geen zwakte. Nadat een doelwit is besprenkeld met lichaamspoeder van Poltchageist of voedsel eet dat hiermee bestrooid is, berooft Poltchageist hem van zijn levenskracht en neemt deze op als energie.​

Poltchageist
Category: Matcha Pokémon
Type: Grass/Ghost
Height: 0,1 m
Weight: 1,1 kg
Ability: Hospitality
 
Poltchageist woont in oude huizen, waar hij naar verluidt soms kapotte voorwerpen repareert. Met zijn Ability ‘Hospitality’ kan Poltchageist een kleine hoeveelheid HP van zijn bondgenoot herstellen wanneer hij een gevecht aangaat.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: