fbpx

Hearthstones nieuwste modus, Twist, verschijnt op 1 september

Hearthstones nieuwste modus, Twist, wordt officieel gelanceerd op 1 september met een nieuw format genaamd “Wonders”, evenals een eigen set van direct-to-Wild evergreen kaartenset Caverns of Time.

Benieuwd wat het nieuwste seizoen van Twist wordt?

  • Het Wonders format bevat kaarten en uitbreidingen van het begin van Hearthstone tot Mean Streets of Gadgetzan, maar ook de nieuwe direct-to-Wild kaartenset Caverns of Time.
  • Caverns of Time, die 1 september uitkomt, bevat 147 kaarten – waaronder 34 gloednieuwe kaarten, 113 gebufferde kaarten en nieuwe Signatures voor 12 Legendaries uit het verleden.
    • De Infinite Dragonflight wil het verloop van gebeurtenissen sinds de strijd in Ahn’Qiraj tegen C’thun veranderen… dus verstoren ze het verleden, heden en de toekomst.
    • Je kunt sleutelwoorden uit andere uitbreidingen terugvinden op Caverns of Time-kaarten – Hou een oogje in het zeil voor wat komt met de Infinite Dragonflight
  • Caverns of Time-kaarten kunnen worden verkregen in de shop en via evenementen/quests.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: