fbpx

Dit zijn de best verkochte games in België (Week 32)

Na een aantal weken regen, was het de voorbije week bij momenten flink puffen. Reden genoeg om binnen te blijven en te gamen met gesloten gordijnen en de airco op maximum. Maar welke games kochten we dan?

Het begint wat afgezaagd te worden maar ook deze week staat FIFA 23 op nummer 1 en GTA V op nummer 2.

Aangename nieuwkomer op nummer 3 is Atlas Fallen, dat toch in de smaak lijkt te vallen bij heel wat gamers.Op vier Hogwarts Legacy en op vijf Mario Kart 8.

En volgende week?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: