fbpx

Na pc-versie stevent ook de PlayStation 5-versie van Baldur’s Gate 3 af op een record

Ik vind, shoot me if I’m wrong, dat je een game met de grandeur, origine en de klasse van Baldur’s Gate 3 op pc moet spelen. Dat is gewoon mijn bescheiden mening natuurlijk. Het ziet er echter naar uit dat heel wat gamers deze Belgische klassebak ook op PS5 gaan spelen.

De pc-versie heeft reeds een aantal records te pakken, waarover je in dit artikel alles kan lezen. Nu is het de beurt aan de PS5-versie, die verschijnt op 6 september, om records te pakken en te breken. De eerste is al binnen!

In Amerika staat Baldur’s Gate 3 netjes bovenaan de lijst van meest gepre-orderde games van dit moment meldt Benji-Sales.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Na pc-versie stevent ook de PlayStation 5-versie van Baldur’s Gate 3 af op een record'

  1. Afgelopen zondag was er een piek van 814,666 spelers, heel netjes zou ik zeggen.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: