fbpx

Azucena is nieuw en Raven keert terug in Tekken 8

Gamers die er al eens graag een virtuele lap opgeven die komen met titels als Tekken 8 zeker aan hun trekken. Misschien wordt het nieuwe personage, Azucena, wel hun favoriet in de nieuwste telg die er zit aan te komen.

Azucena staat bekend als de “Coffee Queen” en is een MMA-vechtster uit Peru. Ze is de laatste erfgename van de Ortiz-familie, een familie die een Peruaanse koffieplantage runt.

Ze besloot mee te doen aan The King of Iron Fist Tournament om de Ortiz-boerderij te promoten. Azucena vecht met bewegingen die gebaseerd zijn op Mixed Martial Arts, maar met een aantal licht onconventionele technieken, zoals de Liberador, waarbij ze in een houding gaat staan waarin ze haar tegenstanders niet blokkeert, maar hun aanvallen instinctief ontwijkt.

Raven, de geheime agent van de VN, keert ook terug naar het spel na verschijningen in Tekken 5 en 6. Zijn stijl, die een mix is van ninjutsu en krachtige aanvallen, samen met zijn unieke “Soul Field”-houding, geeft spelers een veelzijdig arsenaal, waarbij hij klonen en teleportatie gebruikt om het ritme van het slagveld te beheersen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: