fbpx

Remnant 2 pakt uit met indrukwekkende verkoopcijfers

Remnant 2

Remnant 2 mag dan misschien geen spek voor ieders bek zijn, toch pakt de game binnen de week na release uit met indrukwekkende verkoopcijfers.

Gunfire Games heeft namelijk laten weten dat Remnant 2 binnen de week na release maar liefst 1 miljoen keer over de (digitale) toonbank is gegaan. Dit op pc en consoles tezamen. En dat is volgens onze bescheiden mening alvast heel terecht.

En dat is nog niet alles: Remnant 2 heeft bij launch ook het aantal gelijktijdige spelers meer dan verdubbeld, waarmee het eigen franchiserecord werd verbroken.

Aan iedereen die ons heeft geholpen om deze geweldige mijlpaal te bereiken, bedankt voor jullie niet-aflatende steun,” zei David Adams van Gunfire Games. “Dit was een meerjarige reis voor ons en we kunnen niet blijer zijn om te zien dat fans zo’n geweldige tijd hebben met een spel waar we ons hart en ziel in hebben gestoken.

Nu nog een patchke met wat verbeteringen en bug fixes en we zijn helemaal content.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: