fbpx

Maak kennis met de Canaanite factie in Total War: Pharaoh

Om een strategiespel te ontwikkelen heb je diverse facties nodig die het tegen mekaar opnemen om de heerschappij te veroveren. Iets wat in Total War: Pharaoh natuurlijk niet anders is. Kan de game zijn iconische voorganger Total War: Rome evenaren? Of wie weet, kloppen?

De underdogs wachten. Terwijl de schaduw van de ondergang van Farao Mernepta blijft hangen, proberen de stadstaten van Kanaän zich te bevrijden van de ketenen van de rivaliserende Egyptische en Hettitische rijken.

Schaar jij je achter een sluwe leider die gedijt bij list en bedrog, of sta je aan de kant van een geduchte bevelhebber die bloedvergieten en goud boven alles stelt?

Als regionale underdogs die tegenover twee militaire reuzen staan, hebben de Kanaänieten hun oorlogsstrategieën verfijnd om de snelle snelheid van de Egyptenaren en de zware bepantsering van de Hettieten te weerstaan.

Hun kracht ligt in hun aanpassingsvermogen tijdens gevechten, waarbij ze legers inzetten die robuuste duurzaamheid combineren met opmerkelijke behendigheid. Daarom gebruiken ze voornamelijk middelzware bepantseringstroepen, terwijl ze af en toe zware en lichte infanterie inzetten, afhankelijk van of ze landaanvallen uitvoeren of nietsvermoedende vijanden verrassen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: