fbpx

Geras speelbaar in Mortal Kombat 1

Mortal Kombat 1 Geras

Vanaf 18 augustus gaat de closed beta van start van Mortal Kombat 1, daarin kan je met vijf vechters en vier kameo’s aan de slag. Maar ondertussen raakt er steeds meer bekend over andere vechters die in de game gaan zitten.

Zo komen komen we dankzij een nieuwe trailer van Mortal Kombat 1 te weten dat Geras, Guardian of the Hourglass, een speelbaar personage wordt. Op zich is dat niet verrassend als je weet dat hij ook in Mortal Kombat 11 aanwezig was.

Mortal Kombat 1 verschijnt op 19 september voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc. Als je Premium of Kollector’s Edition in huis haalt, krijg je vijf dagen eerder toegang én mag je deelnemen aan de closed beta.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: