fbpx

De Mortal Kombat 1 gesloten beta begint op 18 augustus

Warner Bros. Games en NetherRealm Studios kondigen de gesloten beta van Mortal Kombat 1 aan. De beta gaat op 18 augustus van start op PlayStation 5, Xbox Series X en Xbox Series S.

De beta eindigt op 21 augustus. Iedereen die de game pre-ordert, kan deelnemen aan de beta. Hieronder kan je ontdekken wat er allemaal in de gesloten beta zit:

Vechters:

 • Liu Kang
 • Sub-Zero
 • Kenshi
 • Johnny Cage
 • Li Mei

Kameo’s:

 • Kano
 • Sonya
 • Jax
 • Frost

Stages:

 • The Teahouse
 • Johnny Cage’s Mansion

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: