fbpx

Dying Light 2 viert 20 jaar comics van The Walking Dead met nieuw event

Ik ben fan van The Walking Dead en van Dying Light. En nu wil het toeval toch wel dat beide licenties de handen in mekaar slaan met als resultaat een uniek in-game event.

Techland heeft samen met Skybound Entertainment 20 jaar The Walking Dead comics gevierd door een crossover-evenement met Dying Light 2 aan te kondigen.

The Walking Dead Event begint vandaag en duurt tot woensdag 2 augustus, een reeks uitdagingen die een week lang duurt en verschillende beloningen oplevert in Dying Light 2.

Elke dag staat in het teken van een nieuw Persoonlijk Doel, zoals het doden van vijanden met afstandswapens of het in stukken hakken van de geïnfecteerden. De speler wordt beloond met een unieke Comic Cover – een mix van de esthetiek van Dying Light 2 en The Walking Dead – die spelers in de game kunnen verzamelen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: