fbpx

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 30 – 2023

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week.


Praga

Het hele weekend regen? Mij hoor je niet klagen! Lekker veel tijd om te gamen. Lukt het mij om in Diablo IV mijn Barbie, momenteel level 41 – act 3, naar level 50 te krijgen? Het zou kunnen… Mijn coöp maatjes hebben me immers kunnen overhalen om Remnant 2 in huis te halen. En aangezien Remnant: From the Ashes zo cool was om te coöppen, ben ik natuurlijk heel benieuwd naar de gameplay van Remnant 2.

Qua series ben ik begonnen aan de mysterieuze Duitse thrillerserie Dark op Netflix. De reeks was trouwens mee verantwoordelijk voor het succes van Netflix in de beginperiode van de streamingdienst. En ik moet zeggen dat het best, hoe zal ik zeggen, bijzonder is…


RoMa

Ik zal niet de enige zijn in de crew die zich gaat amuseren (en hopelijk niet té hard frustreren) met Remnant 2. Ik keek al best lang uit naar deze titel en de eerste uurtjes (die ik samen beleefde met onze Auron) waren enorm veelbelovend! Ik zal nooit ons avontuur vergeten getiteld “Auron & RoMa Versus De Kloteboom”.

Verder zal ik enkele partijtjes Exoprimal en Crash Team Rumble spelen. Beiden zeer leuke tussendoortjes voor even. Vooral die laatste heeft me best even goed te pakken met z’n leuke sfeer.

Qua streaming heb ik me Amazon Prime aangeschaft en ben ik eindelijk begonnen aan The Boys. De lofzangen waren precies meer dan terecht.


Frumberto

Het wordt dit weekend één en al Diablo 4 knallen. Ik blijf er bij dat het een zeer goed spel is, oké Blizzard doet weer rare dingen maar dat zijn we ondertussen al wel gewoon zeker?

Na Oppenheimer gezien te hebben, is er een lichte obsessie ontstaan voor de vader van de atoombom. Daarom check ik de komende dagen de BBC TV mini serie Oppenheimer. De serie verscheen in 1980 met blijkbaar een geniale vertolking van het personage door Sam Waterston. Benieuwd!


Jim

Eindelijk, de start van de jupkesleague dit weekend. Vrijdag meteen awaydays naar het Dudenpark, waar we hopelijk voor het eerst in 7 onderlinge duels de 3 punten kunnen binnenrijven. Meteen een zeer belangrijke match deze Brusselse derby.

Ratchet and Clank: Rift Apart staat op mijn lijst komende dagen. Mijn bevindingen over de PC-versie kunnen jullie weldra lezen op deze geweldige website!

Daarnaast ben ik bijna door de story van Diablo IV geworsteld. Na enkele pittige bossfights is het einde in zicht en kan ik eindelijk aan Season One beginnen!


auron_sagara

Het weekend is er deze keer niet zomaar eentje, want op zaterdag komt de crew bij elkaar ten huize Praga. Een gezellige babbel, een drankje en een barbecue maken het feest compleet.

Diablo IV, Mario+Rabbids Sparks of Hope, Warzone 2 en nu nog eens Remnant 2. Wat een zwaar leven hebben wij toch, als gamer zijnde. Remnant 2 is alvast een garantie op doldwaze avonturen.

RoMa en auron_sagara bevinden zich in een bos. Op een centrale plek staat een boom, niet zomaar een boom, een kloteboom. RoMa heldhaftig dat hij is gaat ten aanval met de dappere kreten “KLOTEBOOM, KLOTEBOOM.” De eerste slagen zijn maar net uitgedeeld of we worden getrakteerd op bitterballen met stekels en takkewijven, miljaarde die zijn echt niet te harden. Dit is gebaseerd op waargebeurde feiten, en als je ons niet gelooft speel het spel dan zelf en ervaar welk onheil Remnant 2 teweegbrengt.


High_LordWolnir

Het weekend starten doen we thuis voor de buis want de vaderlandse voetbalcompetitie gaat van start. En het toeval wilt dat mijn favoriete ploeg, Anderlecht, de eer heeft gekregen om de openingsmatch te spelen. De vele zomertransfers hebben mij na een aantal belabberde seizoenen weer wat hoop gegeven. Hopelijk kunnen we de buren van Union na zes opeenvolgende nederlagen eindelijk verslaan.

Zaterdag zal ook ik aanwezig zijn tijdens onze crew meeting. Regen of geen regen, het zal plezant worden! Een bende nerds die samenkomen om te babbelen over games met een hapje en drankje daarbij, wat kan er mis gaan?

Op vlak van games ben ik weer helemaal gefocust op Diablo IV. Het eerste seizoen weet me verdorie enorm te bekoren. Mijn Druid zit zo goed als aan level 50 waardoor we dit weekend in World Tier III monsters gaan slayen.


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: