fbpx

Ubisoft: “Je hebt zo’n 22 uur nodig om Assassin’s Creed Mirage uit te spelen”

Assassin's Creed Mirage

Als alleenstaande, werkende vader van twee kinderen heb ik niet meteen veel uren vrij om op mijn gemakje te gamen. Dat is ook een van de redenen waarom ik de laatste jaren Assassin’s Creed links heb laten liggen.

Maar het zou wel eens kunnen dat ik de aankomende Assassin’s Creed Mirage wél opnieuw een kans ga geven. Fabian Salamon, producent van de game, heeft in een interview met YouTuber Julien Chieze namelijk laten verstaan dat je slechts zo’n 22 uur nodig gaat hebben om het verhaal van de nieuwe AC uit te spelen. Wil je echt alles ontdekken? Dan ga je uitkomen op zo’n 30 uur.

Ubisoft had eerder al laten verstaan dat ze met deze Mirage opnieuw naar de basis van de populaire reeks willen terugkeren. En dat willen ze blijkbaar dus niet alleen met het verhaal doen, maar ook met de lengte en grootte van de game. Ter vergelijking: je had zo’n 60 uur nodig om het verhaal van Assassin’s Creed Valhalla uit te spelen.

Assassin’s Creed: Mirage is vanaf 12 oktober beschikbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: