fbpx

Truck Driver: The American Dream komt in september naar consoles

Dit zou wel eens leuke titel kunnen zijn voor gamers met een passie voor vrachtwagens, of vrachtwagenchauffeurs zelf, die ook nog gamen.

De verhaallijn gaat als volgt: Jaren na de dood van je vader, een beroemde en gerespecteerde vrachtwagenchauffeur, besluit je om je leven weer op de rails te krijgen door in de schoenen van je vader te gaan staan.

Deze nieuwe weg gaat echter niet zonder moeilijkheden, want de weg naar een succesvolle vrachtwagenchauffeur kan moeilijk en eenzaam zijn.Dus doe je gordel om en wees op alles voorbereid terwijl je de Amerikaanse Droom najaagt in dit gloednieuwe avontuur.

Nu de Truck Driver-franchise naar next-gen komt, zijn er een aantal opmerkelijke verbeteringen aan de gameplay en visuals.Van adembenemende landschappen en een meeslepend verhaal over wat het betekent om vrachtwagenchauffeur te zijn, tot naadloze dag/nacht-cycli en ray-tracingtechnologie.

De game verschijnt 26 september fysiek en digitaal op PS5 en Xbox Series X|S.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: