fbpx

Bandai Namco Europe lanceert eigen YouTube-kanaal met gamemuziek en iconische soundtracks

Bandai Namco

Er zit, als je daar even bij stilstaat, toch wel heel wat muziek in videogames. Maar jammer genoeg ben je die muziek snel vergeten eens je de game hebt uitgespeeld. Daar hebben ze bij Bandai Namco iets op gevonden.

Bandai Namco Europe pakt uit met Bandai Namco Game Music, een YouTube-kanaal gewijd aan Original Game Soundtracks, waaronder die van wereldberoemde licenties zoals Elden Ring, Tekken, en Tales of Arise.

Je kan onder andere gratis luisteren naar de Original Game Soundtracks van de volgende franchises: 

  • Code Vein
  • Dark Souls
  • Elden Ring
  • Little Nightmares
  • Soulcalibur
  • Tales of Arise
  • Tekken
  • The Dark Pictures Anthology
  • Park Beyond

Het kanaal biedt meer dan duizend iconische tracks en in de toekomst zullen er nog meer volgen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: