fbpx

Homeworld Remastered Collection vanaf morgen gratis in Epic Games Store

Gearbox Publishing kondigt aan dat Homeworld Remastered Collection, de populaire space strategy-serie, morgen, 27 juli, naar de Epic Games Store komt. Om de lancering op epische wijze te beginnen, is de game van 27 juli tot en met 2 augustus GRATIS voor alle spelers op het platform.

Beleef de epische ruimtestrategiegames die het RTS-genre opnieuw hebben gedefinieerd.Bestuur je vloot en bouw een armada op in meer dan 30 missies voor één speler.

Kies soorten eenheden, vlootformaties en vluchttactieken voor elke strategische situatie. Gebruik geavanceerd onderzoek om schepen te bouwen, variërend van lichte gevechtsvliegtuigen tot enorme vliegdekschepen en alles daartussenin.

De Homeworld Remastered Collection bevat:

  • Homeworld Remastered
  • Homeworld 2 Remastered
  • Homeworld Remastered Multiplayer Beta (inclusief cross-store spelen tussen Epic- en Steam-gebruikers)

Als bonus bevat Homeworld Remastered Collection ook toegang tot:

  • Homeworld classic
  • Homeworld 2 classic

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: