fbpx

Old School RuneScape lanceert vervolg op iconische Desert Treasure quest

Old School RuneScape, de iconische MMORPG die enkel nieuwe content uitbrengt gekozen door de hondstrouwe aanhang, heeft vandaag een nieuwe update genaamd Desert Treasure II – The Fallen Empire gelanceerd.

Deze update vervolgt de geliefde Desert Treasure-verhaallijn, waar twee decennia voorbereidend werk aan vooraf ging. Spelers kunnen aan de slag met een nieuwe Grandmaster-quest, die bestaat uit vier gloednieuwe eindbazen en een scala aan mystieke en krachtige beloningen.

De originele Desert Treasure-quest werd in 2005 gelanceerd. Deze introduceerde een hele generatie spelers aan de Mahjarrat en een unieke verhaallijn rond dit oude, mysterieuze volk. In Desert Treasure II beginnen spelers aan een epische quest die ze door vier nieuwe gebieden leidt. Hierbij nemen ze het op tegen vier angstaanjagende nieuwe eindbazen om toegang te krijgen tot een oude kluis, die gevuld is met roem en rijkdom. Echter, de kans bestaat dat Gielinor voor altijd veranderd wordt door het openen van de kluis. 

De vier eindbazen hebben elk hun eigen vaardigheden, mechanismen en strategieën. Na het voltooien van de quest hebben spelers de mogelijkheid om de eindbazen opnieuw te confronteren en daarmee aanvullende beloningen te ontgrendelen, waaronder het machtige Virtus Armour. Na het verslaan van een eindbaas ontvangen spelers ook een van de vier stukken om een unieke tweehandige bijl mee te vervaardigen. 

Overige beloningen bestaan onder andere uit vier nieuwe ringen waarmee spelers hun aanvalstypes (strength, ranged, magic en melee) kunnen verbeteren, evenals een volledig geüpgraded Ancient Sceptre die sterker wordt na het verslaan van elke baas. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: