fbpx

Overpass 2 introduceert UTV’s, één van de drie voertuigcategorieën in de game

In aanloop naar de release van Overpass 2 bieden NACON en zijn studio Neopica spelers de kans om meer te leren over de UTV’s (Utility Task Vehicles) – één van de drie voertuigcategorieën in de game. Het origineel was, laat ons eerlijk zijn, gene vette dus hopelijk wordt deze beter…

Met 30 voertuigen in drie categorieën, biedt Overpass 2 liefhebbers van off-road racing volop raceplezier in vele voertuigen en omgevingen. In de nieuwe trailer wordt de nadruk gelegd op UTV’s (ook wel bekend als buggy’s), veelzijdige en dynamische voertuigen die vrijwel elke situatie stijlvol de baas zijn. Ze staan bekend om hun snelheid en fijne bestuurbaarheid, omdat ze een stuurwiel in plaats van handvaten hebben. Op rechte lijnen gaan ze pijlsnel, en ze kunnen de meeste obstakels met gemak overwinnen.

De game biedt keuze uit 17 verschillende UTV’s van vier beroemde merken: Kawasaki, Yamaha, Polaris & Artic Cat. De ontwikkelaars hebben veel aandacht besteed aan het getrouw reproduceren van de voertuigen, voor nog meer realisme. De voertuigen zijn naar eigen voorkeuren aanpasbaar, zowel qua uiterlijk, met kleuren en bestickering, als op technisch vlak, met motoren, banden en zelfs aanpasbare ophanging.

Overpass 2 biedt een volledige Career-mode, gevarieerde omgevingen en races, en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden voor een gloednieuwe off-road race-ervaring.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: