fbpx

Foto’s en video duiken plots op van Sony’s Streaminghandheld Project Q

Tijdens de PlayStation Showcase van 24 mei 2023 kregen we voor het eerst de Project Q te zien. Een DualSense controller met een scherm, een handheld-versie dus van de PlayStation 5. Op Twitter zijn plots foto’s en een video opgedoken van het toestel.

De Streaminghandheld is blijkbaar in het bezit van iemand die nogal zeer graag uitpakt met wat hij in zijn bezit heeft. In de video zien we dat het toestel Android gebruikt. Wie twijfelt aan de foto’s en video kunnen we geruststellen, want Insider Gaming heeft van hun bronnen de bevestiging gekregen dat de beelden echt zijn.

Sony’s handheld is op dit moment nog steeds in ontwikkeling. Wanneer het toestel op de markt komt is nog niet bekend.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: