fbpx

Overwatch 2 en andere Blizzard-games komen binnenkort naar Steam

Overwatch 2 Invasion

Het bekende gamebedrijf Blizzard heeft aangekondigd dat ze hun games via Steam zullen uitgeven, ze starten alleszins met Overwatch 2.

Gisteren maakte het bedrijf bekend dat ze van plan zijn om een selectie van hun games beschikbaar te maken op Steam. Op 10 augustus zal Overwatch 2 beschikbaar zijn op het platform. Spelers hebben nog steeds een Battle.net-account nodig om te kunnen spelen, net als op andere platforms, om opties zoals cross-play mogelijk te maken.

Mike Ybarra, de directeur van Blizzard, verklaarde: “Hoewel Battle.net voor ons een prioriteit blijft, zowel nu als in de toekomst, weten we dat spelers graag een selectie van onze games op Steam willen hebben. We starten daarom met Overwatch 2 dat op 10 augustus beschikbaar zal worden en we zijn verheugd om met Valve samen te werken om dit mogelijk te maken.”

Blizzard heeft laten weten dat ze op een ander moment meer informatie zullen delen over andere games die naar Steam komen.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: