fbpx

Nieuwe CGI-trailer voor Armored Core VI Fires of Rubicon

Armored Core VI Fires of Rubicon

Een nieuwe verhaaltrailer van Armored Core VI Fires of Rubicon laat ons kennis maken met de spannende en gevaarlijke wereld van Rubicon 3.

De realiteit van winst maken op Rubicon 3 is vol gevaren, vooral als Handler Walter erbij betrokken is. Kijk toe hoe Walters Hounds hun missie met meedogenloze vasthoudendheid uitvoeren en krijg een glimp te zien van de gebeurtenissen die zullen leiden tot het begin van Armored Core VI Fires of Rubicon.

Armored Core VI Fires of Rubicon wordt ontwikkeld door FromSoftware, dat we allemaal kennen van Elden Ring en Dark Souls. De game is wereldwijd beschikbaar op 25 augustus voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc. 

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: