fbpx

Ontdek wat er aankomt in Dragonflight-update 10.1.7

Nu spelers met Chromie aan hun avonturen beginnen om anomalieën in de tijdpaden recht te zetten, is het tijd om al even vooruit te blikken op wat nog komen zal in de wereld van World of Warcraft Dragonflight. De volgende Dragonflight-update, Fury Incarnate (10.1.7), zal binnenkort beschikbaar zijn op de publieke testservers.

Wat mag je zoal verwachten?

DOORLOPENDE VERHAALLIJNEN EN PROLOOG VAN DE CAMPAGNE

 • De volgende hoofdstukken van lopende verhalen zullen beschikbaar zijn, als voorbode van wat er later dit jaar in update 10.2 komt.
 • Spelers kunnen ook de volgende hoofdstukken van de Reforging Tyr questline verwachten.
 • Tot slot zullen quests met de BronzeDragonflight, die een oplossing moeten bieden voor de tijdreizen van de vlucht tijdens de gebeurtenissen in Fractures in Time (10.1.5), speelbaar zijn.

DAWN OF THE INFINITY – HEROÏSCHE MOEILIJKHEIDSGRAAD

 • De Infinite Dragonflight, oude vijanden van de Bronze draken, hebben hard gewerkt om hun ultieme doel te bereiken: de transformatie van Nozdormu, het Aspect van Tijd, in Murozond.
 • Deze mega-dungeon met acht bosses, uitsluitend Mythic, wordt opgesplitst in twee dungeons met Heroïsche-moeilijkheidsgraad.

NIEUWE PUBLIEKE OBJECTIEVEN: Dreamsurges

 • Verschillende bestaande Dragonflight-zones worden afgestemd op de Dream, waardoor alle rares en wereldmissies in de zone een speciale valuta laten vallen. Deze valuta kan worden gebruikt om zonebrede buffs in te schakelen en Waking Dream invasie-evenementen te activeren, vergelijkbaar met Time Rifts.
 • Rares die Dream-empowered zijn kunnen ook gear tokens laten vallen (vergelijkbaar met de tokens die worden gedropt door rares op de Forbidden Reach), waardoor ze een geweldige bron zijn voor het verzamelen van gear voor alts of nieuwe en terugkerende spelers.

NIEUWE AANPASSINGEN

 • Spelers kunnen een aantal nieuwe aanpassingen uitproberen, waaronder:
  • Heritage armor en bijbehorende unlock questlines voor Night Elf en Forsaken.
  • Samen met het nieuwe heritage armor zullen er extra gezichts- en lichaamstatoeages beschikbaar zijn voor Night Elf-spelers, en nieuwe huidskleuren voor Forsaken-spelers.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: