fbpx

EA SPORTS FC 24 verschijnt 29 september

De koning is dood! Lang leve de koning! EA’s FIFA-reeks draaide jaren mee aan de top en is het natuurlijk de vraag of EA SPORTS FC 24 die lijn kan doortrekken. Dat ontdekken we op 29 september wanneer de game in de rekken ligt.

Tijdens een wereldwijd event in Amsterdam werd de ster van de cover onthuld, dit is niemand minder dan Manchester City-spits Erling Haaland.

De aankondigingen varieerden van details over drie nieuwe geavanceerde technologie√ęn die echte wedstrijdgegevens gebruiken voor realistisch spel in de game tot het samenbrengen van mannelijke en vrouwelijke voetballers op hetzelfde veld in een wereldprimeur voor Ultimate Team.

We zullen zien op 29 september of de game zal scoren, of niet.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: