fbpx

Ontdek de Mind Place in nieuwe Alan Wake 2 trailer

Alan Wake 2

Alan Wake Remake is nu gratis beschikbaar als je een PlayStation Plus-abonnement hebt. Ik kan je alleen maar aanraden om deze game te (her)spelen, zeker als je van plan bent om Alan Wake 2 te spelen.

Nieuw in deze sequel is dat je nu ook met een andere personage, namelijk FBI-agente Saga Anderson aan de slag kan. Een van haar eigenschappen is een plek in haar hoofd, die zij de Mind Place noemt. Wat ze daar allemaal doet en kan, dat zie je in onderstaande video.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: