fbpx

Duik mee in de avontuurlijke spelwereld van het veelbelovende Atlas Fallen

Atlas Fallen

Op 25 augustus verschijnt de veel belovende actie-RPG Atlas Fallen. In een nieuw videodagboek vertellen de makers ons meer over de spelwereld. Hoe die tot stand kwam, wat er allemaal te zien en te doen valt, en die aparte manier van reizen (zeg maar zandsurfen).

Met Atlas Fallen brengt Deck13 zijn passie voor actie-RPG-ervaringen naar een nieuw gebied. Na hun sci-fi serie The Surge omarmt het team een frisse visie voor een unieke middeleeuwse fantasiewereld en sneller georiënteerde gevechten.

Ondertussen kun je in de video achter de schermen een kijkje nemen in de aankomende sensatie die verkenning en gevechten combineert, met inzicht van de toegewijde mensen die het hebben bedacht.

Geniet van hun levendige energie terwijl je je voorbereidt op een met zand bedekte wereld vol verborgen mysteries en adembenemende bezienswaardigheden, en een gemakkelijk op te pakken, krachtig gevechtssysteem dat directe sensaties biedt en de vrijheid om je speelstijl aan te passen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: