fbpx

Ontdek de gameplay van Pioneers of Pagonia, het nieuwste project van The Settlers-bedenker

pioneers-pagonia

Envision Entertainment, onder leiding van Volker Wertich, de maker van The Settlers, heeft de eerste gameplaybeelden vrijgegeven van Pioneers of Pagonia, een citybuilder-game die eerder dit jaar werd aangekondigd.

In Pioneers of Pagonia kunnen spelers nieuwe samenlevingen opbouwen op de eilanden van Pagonia. De game, gefinancierd met steun van de Duitse overheid via een speciaal fonds voor game-ontwikkelaars, biedt veertig verschillende gebouwen en zeventig verschillende goederen. De eilanden worden willekeurig gegenereerd voor een unieke spelervaring.

De getoonde beelden zijn afkomstig van een pre-alfaversie van de game. De Early Access-versie van Pioneers of Pagonia wordt eind dit jaar verwacht voor pc, en de Early Access zal minstens zes maanden duren.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: