fbpx

Bijna vijf minuten aan gameplay beelden in nieuwe Armored Core VI Fires of Rubicon trailer

Armored Core VI Fires of Rubicon

Binnen een kleine twee maanden verschijnt FromSoftware’s nieuwste game Armored Core VI Fires of Rubicon. In afwachting daarvan trakeert uitgever Bandai Namco ons op een nieuwe trailer waarin heel wat gameplay te zien valt.

Onlangs schreef ik een preview over Armored Core VI Fires of Rubicon. Deze hands-off preview was gebaseerd op gameplay video’s die Bandai Namco ons toegezonden had. Deze beelden mochten echter niet gepubliceerd worden. Gelukkig voor iedereen heeft Bandai Namco deze beelden nu zelf openbaar gemaakt via onderstaande trailer.

In de bijna vijf minuten durende trailer komen er heel wat dingen aan bod. Zo krijg je een zicht op hoe de combat werkt, hoe een boss fight eruit zal zien en hoe gedetailleerd je jouw mech kan customizen.

Armored Core VI Fires of Rubicon zal op 25 augustus verschijnen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: