fbpx

Dune: Part Two pakt uit met nieuwe, adembenemende trailer

Dune: Part Two

Dune was volgens BrunoB en mezelf met voorsprong de beste sci-fi prent van 2021. Vanaf 1 november kunnen we massaal naar de bioscoop voor het langverwachte vervolg Dune: Part Two.

In Dune: Part Two volgen we de mythische reis van Paul Atreides, terwijl hij zich verenigt met Chani en de Fremen. Met hen aan zijn zijde gaat Paul op een oorlogspad van wraak tegen de samenzweerders die zijn familie hebben vermoord. Geconfronteerd met een keuze tussen de liefde van zijn leven en het lot van het universum, probeert hij een verschrikkelijke toekomst te voorkomen die alleen hij kan voorzien.

Check vooral zelf de ontzettend sfeervolle en adembenemende trailer van Dune: Part Two, dat vanaf 1 november te zien is in de bioscoop.

Lees verder onder video en ontdek de waanzinnige topcast, samen met enkele stills uit de film.

In deze nieuwe film van regisseur Denis Villeneuve spelen zowel acteurs uit Dune als nieuwkomers, waaronder Oscargenomineerde Timothée Chalamet (WONKA, CALL ME BY YOUR NAME), Zendaya (Spider-Man: No Way Home, MALCOM & MARIE, Euphoria), Rebecca Ferguson (MISSION: IMPOSSIBLE – DEAD RECKONING), Josh Brolin (AVENGERS: END GAME, HARVEY MILK), Oscar genomineerde Austin Butler (ELVIS, ONCE UPON A TIME… IN HOLLYWOOD), Oscar genomineerde Florence Pugh (BLACK WIDOW, DOCTOR MARCH’S GIRLS), Oscar genomineerde Dave Bautista (THE GUARDIANS OF THE GALAXY saga,THOR : LOVE AND THUNDER), Oscarwinnend acteur Christopher Walken (TRAVEL TO THE END OF HELL, HAIRSPRAY), Stephen McKinley Henderson (FENCES, LADY BIRD), Léa Seydoux (THE JAMES BOND Saga, CRIMES OF THE FUTURE), Stellan Skarsgård (THE MAMMA MIA! AVENGERS: ERA OF ULTRON), Oscargenomineerde Charlotte Rampling (45 YEARS, ASSASSIN’S CREED) en Oscarwinnaar Javier Bardem (NO COUNTRY FOR OLD MEN, BEING THE RICARDOS).

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: