fbpx

Het bizarre Scorn komt deze herfst naar PlayStation 5

Gamers die op zoek zijn naar een vreemde en bizarre ruimte-ervaring die moeten misschien het bijzondere Scorn eens checken. De game kreeg geen hoge scores en dus krijgt het spel een tweede kans dit najaar op PlayStation 5.

Scorn speelt zich af in een desolate wereld die door de vorige bewoners is verlaten en aan monsterlijke wezens is overgelaten. Het is de taak van spelers om door een onderling verbonden biolabyrint te navigeren.

De enige manier om te ontsnappen is door de regels van deze nachtmerrieachtige plek te leren kennen en de wrede machines die er zijn achtergelaten te manipuleren. Door deze geheimen te ontrafelen en de biologische hulpmiddelen te gebruiken, is het misschien mogelijk om te overleven en uit deze wereld te ontsnappen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: