fbpx

“Uitgevers vinden Xbox Game Pass absoluut niet cool” zegt PlayStation baas

Xbox Game Pass Samsung Smart TV 2022

Zelf ben ik een grote fan van Xbox Game Pass. Het geeft me de kans om games gratis te spelen en vooral om games die ik anders niet zou spelen/kopen toch eens te proberen. Maar niet iedereen is fan, en al zeker niet Jim Ryan, de PlayStation baas.

Zelf heeft Sony, ook al heeft het drie types abonnementen,  Plus Extra en Premium, niet echt een vergelijkbaar abonnement in huis. Maar dat willen ze ook niet bij PlayStation. Volgens hen doet het afbreuk aan de kwaliteit van de games.

En als we Jim Ryan mogen geloven, dan is hij niet de enige die er zo over denkt. Volgens hem zijn heel wat uitgevers gekant tegen Xbox Game Pass.

Hij liet daar het volgende over noteren: “Het Game Pass-businessmodel lijkt een aantal uitdagingen te hebben en Microsoft lijkt er veel geld op te verliezen. Ik heb met alle uitgevers gesproken en ze zijn unaniem tegen Game Pass omdat het waardevernietigend is,

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over '“Uitgevers vinden Xbox Game Pass absoluut niet cool” zegt PlayStation baas'

  1. Zelf ben ik een grote fan van Xbox Game Pass. Het geeft me de kans om games gratis te spelen…
    Is gamepass gratis bij u? 😜

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: