fbpx

Blizzard Entertainment rolt eerste grote patch voor Diablo IV uit

diablo-iv.jpeg

Na eerder tal van hotfixes te hebben uitgerold, is de eerste grote patch voor Diablo IV een feit. De patch lost heel wat bugs in gameplay, quests, local co-op en UI op, maar ook werden er tal van veranderingen in balancering van de verschillende klassen doorgevoerd.

Het team achter Diablo IV neemt de feedback die het ontvangt van de spelers heel serieus en probeert de game zo gebalanceerd mogelijk te maken voor iedereen. Veel spelers lieten weten dat de Basic Skills niet genoeg impact hebben in gevechten. Hier heeft Blizzard Entertainment nu verandering in gebracht. Deze wijzigingen veranderen echter niets aan de fundamentele relatie tussen Basic Skills en Core Skills maar helpen wel om het levelen soepeler te laten verlopen.

Een andere belangrijke wijziging die Blizzard Entertainment heeft doorgevoerd is het aanzienlijk verhogen van XP na het voltooien van Nightmare Dungeons en het verslaan van monsters in Nightmare Dungeons. Ook leveren het openen van Helltide Chests nu meer bonus XP op.

Voorts werden er tal van bugs op vlak van gameplay, quests en UI opgelost.

Hier kunnen jullie de volledige patch notes nalezen.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: