fbpx

Ubisoft kondigt Season 7 aan van Riders Republic

Riders Republic Winter Bash

Ubisofts extreme sportenspel Riders Republic is nog steeds up and running. Getuige daarvan dus het feit dat we binnenkort aan de slag kunnen met Season 7.

Door middel van nieuwe events, activiteiten en beloningen biedt dit nieuwe seizoen een update voor de titel die Riders Republic naar een hoger niveau tilt. Met een herziene introductie die is ontworpen om de ervaring voor nieuwe spelers te verbeteren, zullen alle carrières nu beschikbaar zijn voor lineaire progressie. Live-gebieden maken plaats voor de Ridge, een gloednieuw soort live-evenement voor Riders.

Ook aan de nieuwkomers werd gedacht. Zo is het in seizoen 7 voor nieuwkomers mogelijk om via de introductie het spel makkelijker te begrijpen. Zo werd de introductie ingekort van 1 uur naar 10 minuten waardoor ze sneller aan de slag kunnen met het spel. Na het voltooien van de introductie zijn alle carrières beschikbaar, zodat spelers hun eigen exclusieve geschiedenis kunnen beheren.

De progressie zal totaal anders zijn. Alle carrières zijn nu toegankelijk voor spelers zodra ze de introductie hebben voltooid, zodat iedereen het spel naar eigen inzicht kan ervaren.
Het zal niet langer nodig zijn om de drempel van sterren of andere vereisten te bereiken om hun favoriete sporten op de heuvelrug te kunnen beoefenen.

Daarnaast zal de voortgang lineair zijn binnen elke carrière om ervoor te zorgen dat de ervaring soepeler verloopt, zoals dat ook het geval was voor de BMX-carrière. In seizoen 7 is er een nieuwe functie beschikbaar: live gebieden. Het concept is heel simpel, een beperkte speelzone met een scoredoel en bijbehorende wekelijkse uitdagingen.

Deze gebieden worden verzamelpunten voor spelers om zoveel mogelijk sensatie te krijgen met als doel een bepaalde score te behalen. Iedereen past zijn eigen strategie toe om de beste beloningen te verdienen. In deze gebieden kunnen spelers ook de uitrusting uitrusten die ze willen, zodat ze bijvoorbeeld speelgoed gratis kunnen uitproberen.

Seizoen 7 biedt een exclusieve ervaring van wekelijkse LIVE EVENTS. Er zijn niet alleen veel nieuwe exclusieve live-events, maar er zijn ook nieuwe modifiers toegevoegd waarmee spelers hun vertrouwde events kunnen herontdekken. Het zal mogelijk zijn om #CHILLIN te zoeken voor een ontspannende wandeling of om verschillende favoriete evenementen van de spelers te herontdekken waarmee ze andere uitrusting, speelgoed, wendingen en vele andere verrassingen kunnen krijgen.

Aangezien LIVE EVENTS exclusieve wekelijkse uitdagingen bieden om te voltooien, kunnen spelers ze stuk voor stuk uitvoeren om de meesterbeloning te behalen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: