fbpx

Harry Potter: Magic Awakened is nu beschikbaar voor iedereen

Harry Potter is alive and kicking! Niet dat hij ooit dood is geweest natuurlijk. Na Hogwarts Legacy is er nu een nieuwe game uit, gebaseerd op de legandarische leerling-tovenaar.

We hebben het dan over Harry Potter: Magic Awakened, de langverwachte, gratis te spelen collectible card roleplay game (RPG) die zich afspeelt in de tovenaarswereld. Deze is nu verkrijgbaar voor iedereen.

Harry Potter: Magic Awakened is een gratis te spelen, collectible card (CCG) en massively multiplayer (MMO) tovenaarsduelgame met een mix van strategisch rollenspel (RPG). Tien jaar na de Slag om Hogwarts ervaren spelers alle kenmerken van een tovenaarsopleiding en beginnen ze aan een meeslepend nieuw verhaal, met zowel bekende gezichten uit de originele serie als nieuwe personages.
 
Naarmate de spelers vorderen, leren ze spreuken die ze kunnen uitspreken in de vorm van kaarten. Spelers moeten deze spreuken gebruiken, unieke strategieën bedenken en winnende combinaties vormen – leren wat ze wanneer moeten gebruiken – terwijl ze steeds uitdagendere proeven doorstaan, met andere spelers duelleren en de magie beheersen in hun eigen illustere tovenaarsreis.
 
Belangrijkste features:

  • Ervaar het leven als een Zweinsteinleerling: Van het aanpassen van hun personage en het ontvangen van hun toverstok, tot het ervaren van de Sorteerhoedceremonie en het rondvliegen op Zweinstein, er is veel te zien en te doen op Zweinstein. Als eerstejaarsstudent kunnen spelers ook deelnemen aan een roulerend rooster van lessen, waaronder Charms, Defense Against the Dark Arts, Care of Magical Creatures, History of Magic en Divination – allemaal met hun eigen minigames, doelen en beloningen.
  • Vul je spreukenboek: Met meer dan 70 spreuken en summons beschikbaar bij de lancering – elk met hun eigen unieke effecten en voordelen – kunnen spelers decks maken met oneindige combinaties rond damage, control, support en defense om magie op hun eigen manier te gebruiken. Om de speelstijl verder aan te passen, kunnen fans Echo’s uitrusten die speciale boosts geven aan stats, eigenschappen of passieve vaardigheden. Ook zijn er compagnonkaarten die krachtige bondgenoten zoals Hermelien Granger en Rubeus Hagrid kunnen oproepen om te helpen in de strijd.
  • Meeslepende multiplayerwereld: Sluit je aan bij een Social Club met andere spelers en doe mee aan speciale activiteiten zoals het verzorgen van een drakenei of meedoen aan boss raids om te vechten tegen machtige wezens zoals een Thunderbird. Spelers kunnen ook een vriend uitnodigen om te dansen in de ritme-minigame Dance Club, andere heksen en tovenaars tegenkomen tijdens het verkennen van Diagon Alley, lessen volgen met medespelers en nog veel meer.
  • Gloednieuw verhaal: Met nieuwe en originele personages uit de Harry Potter-serie beleef je een gloednieuw verhaal in de tovenaarswereld. Elk jaar op Zweinstein brengt een nieuw verhaal en andere avonturen om te ontdekken.
  • Duel Club: Spelers kunnen het tegen elkaar opnemen in vriendschappelijke realtime tovenaarsduels en de klassementen beklimmen in een strijd van verstand en magisch meesterschap. Kies uit 1v1- en 2v2-opties, evenals speciale tijdelijke spelmodi.
  • Verboden Bos: Ga alleen of in coöp met meerdere spelers het Verboden Bos in om steeds moeilijkere uitdagingen aan te gaan die bij elke overwinning een grotere beloning opleveren. Er wachten je exclusieve verhalen en magische wezens zoals Centauren, Acromantula’s, Eenhoorns en meer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: