fbpx

Ontdek de drie dichtbevolkte districten van Baldur’s Gate 3

Baldur's Gate 3

In een video die tijdens de PC Gaming Show 2023 in première ging, gaf Larian een diepere blik op de stad Baldur’s Gate.

De belangrijkste metropool van de aankomende RPG met dezelfde naam, Baldur’s Gate, is één van de favoriete locaties onder Dungeons & Dragons-spelers, en Larian zegt dat hun interpretatie van de setting in Baldur’s Gate 3 groter zal zijn dan enige andere in een videospel tot nu toe.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: