fbpx

Je kan Ubisoft+ een week gratis proberen

Ubisoft+, de abonnementendienst van Ubisoft, die tevens deel uitmaakt van Xbox Game Pass is niet zo populair. Normaal als je weet dat de dienst zelfs duurder is dan Xbox Game Pass.

Daar waar EA Play bijvoorbeeld gratis in Xbox Game Pass zit, moet je hier dus nog eens extra apart betalen voor Ubisoft+

Spelers die zich aanmelden voor Ubisoft+ Multi-Access ontvangen een gratis
proefabonnement van zeven dagen waarmee ze toegang krijgen tot de Ubisoft+ bibliotheek op pc via Ubisoft Connect, Xbox Series X|S en Xbox One. Spelers kunnen zich aanmelden en deelnemen aan de gratis proefperiode tussen 8 en 21 juni, en op 12 juni om 19 uur naar Ubisoft Forward kijken.

Ubisoft geeft nu gamers de kans om hun Ubisoft+ een week lang gratis te proberen. Maar opgelet beste mensen: het abonnement verlengt zichzelf automatisch na die periode, denk er dus aan om het tijdig stop te zetten of je bent gesjareld.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: