fbpx

Marvel’s Spider-Man 2 zal in drie edities verkrijgbaar zijn

Tijdens de PlayStation Showcase van 24 mei kregen we een uitgebreide gameplay video voorgeschoteld. Gisteren tijdens de openingsshow van Summer Game Fest kwamen we te weten dat de game op 20 oktober zal verschijnen. En nu weten we ook in welke edities de game verkrijgbaar zal zijn.

Via een blogpost laat Sony weten met welke edities we vanaf 20 oktober aan de slag kunnen en vanaf wanneer deze gepre-ordered kunnen worden.

Onderstaande box art siert de Standard Edition van Marvel’s Spider-Man 2. Deze zal beschikbaar zijn voor € 79,99. Wie de game pre-ordered, krijgt een Arachknight Suit voor Peter met drie extra kleurvarianten, een Shadow Spider Suit voor Miles met drie extra kleurvarianten, een early unlock Web Grabber gadget en drie skill points om mee aan de slag te gaan.

De Digital Deluxe Edition van Marvel’s Spider-Man 2 bevat naast de digitale versie van de game alle pre-ordervoordelen evenals tien unieke suits (vijf voor Peter en vijf voor Miles), extra fotomodus frames en stickers en twee extra skill points. Deze editie zal verkrijgbaar zijn voor € 89,99.

Wie graag wat extra wil spenderen kan, zolang de voorraad strekt, zijn of haar slag slaan met de Collector’s Edition. Deze editie bevat een voucher voor de Digital Deluxe Edition, een steelbook case en een 19-inch beeld van hoge kwaliteit waarop Peter en Miles het opnemen tegen Venom. De Collector’s Edition kan aangekocht worden voor € 249,99.

Alle edities kunnen vanaf 16 juni om 10:00 uur Belgische tijd gepre-ordered worden via de website van PlayStation Direct.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: