fbpx

Intense combat in nieuwe Immortals of Aveum gameplay trailer

Tijdens de Summer Game Fest showcase kregen we een nieuwe, en vooral intense, gameplay trailer te zien van EA’s Immortals of Aveum. Deze verschijnt trouwens al volgende maand op pc, PlayStation 5, Xbox Series X en Xbox Series S.

In de nieuwe trailer zie je hoofdpersonage Jak en zijn mede-immortal Magin, Devyn en Zendara aan boord gaan van een vier meter hoge Colossal, een eeuwenoude oorlogsmachine die ze zullen proberen te gebruiken om een voordeel te behalen in de Everwar.

Dat gaat uiteraard niet zonder slag of stoot…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: