fbpx

Diablo IV is snelst verkopende game aller tijden van Blizzard

Diablo IV 4

Diablo IV is er eindelijk en het is meteen de snelst verkopende game ooit van Blizzard Entertainment!

Dat heeft Diablo IV te danken aan het hoogst genoteerde aantal sales van pre-launch units ooit op zowel console als pc. In de vier dagen sinds de early access begon op 1 juni, is Diablo IV meer dan 93 miljoen uur gespeeld. Dat staat gelijk aan meer dan 10.000 jaar ofwel 24 uur per dag spelen sinds het begin van de menselijke beschaving. Zotjes!

Het verhaal van Diablo IV speelt zich 50 jaar af na de gebeurtenissen van Diablo III: Reaper of Souls en begint met de oproeping van Lilith, Daughter of Hatred, terug naar het sterfelijke rijk van Sanctuary.

De review van Diablo IV mag je zeer snel op deze fijne website verwachten!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: