fbpx

Nieuwe trailer voor Resident Evil: Death Island

Momenteel ben ik volop aan de slag in Resident Evil 4 Remake. Een geweldige game al zeg ik het zelf. De fans die hebben nog meer om naar uit te kijken, namelijk Resident Evil: Death Island. En van die prent hebben we een nieuwe trailer in de aanbieding.

Agent Chris Redfield onderzoekt een zombie-uitbraak in San Francisco, waarbij de oorzaak van de infectie niet kan worden achterhaald. Het enige wat de slachtoffers gemeen hebben, is dat ze allemaal recentelijk het eiland Alcatraz hebben bezocht. Naar aanleiding van die aanwijzing gaan Chris en zijn team naar het eiland, waar hen een nieuwe verschrikking te wachten staat.

De film verschijnt op 25 juli digitaal en op Blu-Ray.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: